Paylaşmak için tutkular: Pişirme ile ilgili atölyelerimizi keşfedin

Bilgimizi paylaşmak ve gıda üretimini yenilikçi seçimlere doğru yönlendirebilen, dünyamız için sürdürülebilir bir gelecek yaratmayı amaçlayan insanlarla işbirliği yapmak amacıyla Millbo‘ da, Pollenzo Gastronomi Bilimleri Üniversitesi‘ ni stratejik bir ortak olarak seçti.

Langhe‘ nin (yakın zamanda UNESCO tarafından Dünya Mirası Listesi olarak ilan edildi) görkemli ortamında yer alan tesis, tam da iyi yemeklerin anavatanında doğduğu için “lezzet üniversitesi” adını da alıyor. Bu eşsiz konumda Millbo, sektör operatörlerine adanmış çok sayıda atölye düzenlemektedir. Toplantıların günü, şirketin çözümlerinin ekmek ürünleri ve şaraplar veya belirli yiyecekler arasındaki tatma ve kombinasyon anlarına değil, aynı zamanda sunumlarını da değiştiriyor. Aslında, bu randevuların her gün pişirme dünyasında çalışanların sorunlarını dinlemek için, her zaman yenilikçi çözümler üretmeyi ve her zaman yenilikçi çözümler sunmayı amaçlayan yararlı bir karşılaştırma için faydalı olduğunu düşünüyoruz.

Atölyelerimize katılmak isterseniz, yaklaşan etkinliklerin güncellenmiş takvimi için bizimle iletişime geçin.

Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın.

  HABER LİSTESİ