Millbo Fırın Farkındalık Laboratuarı Çalıştayı

Millbo tarafından düzenlenen toplantılar, deneyimlerini paylaşmak ve müşterilerine en son yenilikçi çözümlerini sunmak amacıyla devam ediyor. Langhe’nin sonbaharı, büyüleyici renkleri ve lezzetleri ile etkinlik fonu.

Millbo tarafından seçilen bazı müşterilerle düzenlenen iki günlük bir tatma ve konferans 27-28 Ekim Perşembe ve Cuma günleri arasında Pollenzo’daki Gastronomi Bilimleri Üniversitesi‘nin merkezinde aynı inovasyon ve ekmek yapımı tutkusunu paylaşmak için yapıldı. Bu nedenle, prestijli üniversite ile şirketimiz arasındaki ortaklık devam ediyor, bu da lezzet ve bilim arasında giderek daha fazla hissedilen birliğin sembolü.

Perşembe günü boyunca iki yeni ürün sunuldu: Spring Durum ve Spring Beer vesilesiyle “keşfedilecek” ekmeklerin tadımı ile bir tat oyunu önerildi . Birincisi, tipik İtalyan Ciabatta’yı doğrudan bir yöntemle çoğaltmak için tasarlanmış % 50 ön karışımıdır; İkincisi, pişirildikten sonra zengin bir aromatik bira tadı yayır, İskandinav pazarının tadını ve lezzetlerini takip etmek için tasarlanmış ekşi bir hamurdur.

Cuma günü ise, bilgiye ve yeni ekmek konseptlerinin sunumuna adanmış bir gündü, çünkü geleceğin yenilik ve geleneğin birleştirilebileceğine inanıyoruz. Ele alınan konular arasında Nutrè tarafından hazırlanmış bir ekmeğin sunumu ve tadımı, ekmeği tamamen yeni, iyi, sağlıklı ve sürdürülebilir bir gıda haline getirme bileşeni, uzun mayalanma ve çimlenmenin sırları, çimlenmiş tahılların besin özelliklerini nasıl geliştirebileceğini keşfetme ve pişmiş ürünlerin organoleptik profilini geliştirmek.

Daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, haberlerimizi takip etmeye devam edin ve sonraki toplantıların güncellenmiş takvimi için bizimle iletişime geçin.

Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşın.

  HABER LİSTESİ